DEEL JOUW ERVARING!

Wat leuk dat je mee wilt doen aan onze nieuwe Sea-Band campagne! Wij zijn op zoek naar Sea-Band gebruikers die het leuk vinden om hun ervaring te delen om anderen te laten zien wat het voor je kan betekenen.

Maak een korte video waarin je laat zien wat het gebruik van Sea-Band voor jou of je gezin betekent en stuur deze op naar info@kuypers-cosmetics.com. Wij verzamelen alle video’s en zullen deze gebruiken in onze nieuwe Sea-Band campagne die wij middels social media kanalen zullen promoten.

Wanneer u ons uw leuke, creatieve of grappige video toestuurt, geeft u toestemming dat wij de video mogen gebruiken voor onze social media campagne van 2020 binnen Nederland. Wij zullen de ingestuurde video’s enkel voor eigen gebruik inzetten voor ons merk Sea-Band en niet aan derden verstrekken.

Wij kijken uit naar uw Sea-Band video!

Hartelijk dank namens Sea-Band Nederland